Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا احمدی سنگری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت با انتقاد از استنکاف شرکت مخابرات ایران و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از اجرای قانون تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی مشمول ایثارگری اظهار کرد: در کمیسیون‌های اجتماعی، اصل نود و همچنین صحن مجلس شورای اسلامی به مسؤولان شرکت مخابرات ایران و وزارت خانه ارتباطات و فناوری اطلاعات موضوع تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی مشمول قانون ایثارگری تذکر داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه قانون تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی مشمول قانون ایثارگری در تمام دستگاه‌های اجرایی از جمله شرکت مخابرات ایران باید اجرایی شود، افزود: ضرورت دارد تا وزارت ارتباطات و شرکت مخابرات ایران نسبت به تبدیل وضعیت ایثارگران شرکتی اهتمام جدی داشته باشد چراکه خانواده‌های ایثارگران از این موضوع بسیار نگران هستند.

نماینده مردم رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی با اذعان به اینکه برخی‌ها مدعی شده‌اند که شرکت مخابرات یک شرکت خصوصی است و قانون تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی شامل آن‌ها نمی‌شود، گفت: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسات مجلس حاضر و توجیه شده که باید تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی مشمول قانون ایثارگری در مخابرات نیز اجرایی شود.

عضو مجمع نمایندگان گیلان در خانه ملت بر ضرورت اجرای قانونی تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی در تمامی دستگاه‌های مصرحِ در قانون تأکید کرد و افزود: برخی از دستگاه‌های اجرایی از جمله شرکت برق، مخابرات، اوقاف و چند دستگاه دیگر تاکنون از اجرای قانون استنکاف کرده‌اند که تأکید می‌شود سریعاً نسبت به اجرای قانون مجلس، اقدام کنند.

احمدی سنگری با اشاره به طرح در دست تصویب مجلس در خصوص تبدیل وضعیت کلیه نیروهای شرکتی در دستگاه‌های دولتی گفت: علاوه بر نیروهای شرکتی مشمول قانون ایثارگری، مجلس در حال تصویب طرحی است که همه نیروهای شاغل شرکتی در دستگاه‌های اجرایی و نهادها مستقیم و غیرمستقیم به استخدام دولت درآیند.

عضو کمیسیون اصل نود مجلس با تأکید بر اینکه با تصویب قانون تبدیل وضعیت نیروها، شرکتی‌ها دارای امنیت شغلی می‌شوند، بیان کرد: باید دست واسطه گران قطع و پرداختی دولت مستقیماً به شاغلین پرداخت کند چراکه معتقدیم در چنین حالتی نیروهای شرکتی صاحب امنیت شغلی می‌شوند.

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

منبع: فارس

کلیدواژه: مخابرات محمدرضا احمدی تبدیل وضعیت تبدیل وضعیت شرکتی ها نماینده رشت اصل 90 قانون تبدیل وضعیت شرکت مخابرات ایران قانون تبدیل وضعیت اجرای قانون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۱۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی اضافه شود

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس درباره اعتبارات فرهنگی گفت: بر اساس شاخص‌های موجود، باید طی پنج سال حداقل ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی کشور اضافه شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نایب‌ رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در مورد بودجه فرهنگی اظهار داشت: براساس تبصره ۹ قانون بودجه سال ۱۴۰۲، یک درصد از کل اعتبارات شرکت‌های دولتی و بانک‌ها باید در حوزه فرهنگ و هنر و دین هزینه شود؛ پیش‌تر مشخص نبود که یک درصد از هزینه نهاد‌ها و سازمان‌های دولتی که حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان یا ۲۵ همت است، کجا هزینه می‌شود؛ لذا این را در اختیار سازمان‌ها و نهاد‌های فرهنگی قرار دادیم و دیوان محاسبات را موظف به نظارت بر این دستگاه‌ها کردیم.

وی افزود: بر اساس شاخص‌های موجود، باید طی پنج سال حداقل ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی کشور اضافه شود. این افزایش اعتبار ممکن است بودجه فرهنگی را به شاخص سه درصد و حتی بیشتر، از بودجه عمومی کشور برساند.

نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: همه مشکلات، ناشی از کمبود بودجه نیست، بلکه در برنامه‌ریزی‌های فرهنگی، موازی‌کاری‌ها، سازمان‌ها و نهاد‌ها دچار مشکل هستیم. هزینه‌کرد برخی دستگاه‌های فرهنگی، خصوصاً در شاخص‌های فرهنگی خارج از کشور که هزینه‌های بسیار زیادی در پی دارد، تأثیرات مثبتی ندارد و حتماً باید یک سازماندهی مجدد در برخی از دستگاه‌های فرهنگی صورت گیرد.

وی خاطرنشان کرد: اگر جلوی موازی‌کاری گرفته شود و هرکس در زمینه خاص خودش کار کند، قطعاً می‌توانیم یک بخش مهمی از اسراف‌های هزینه‌کرد بودجه را مدیریت کنیم.

دیگر خبرها

  • برگزاری جلسه کمیسیون راهبردی شورای اجرایی فناوری اطلاعات
  • قانون‌گذاری باید در کنار نظارت قرار گیرد
  • فضای مجازی باید قانون داشته باشد/لزوم قانونمندی پدیده‌های اجتماعی
  • باید افراد اصلح را به مردم معرفی کنیم
  • اقدام کمیسیون اروپا علیه فیس بوک و اینستاگرام
  • اتصال آنلاین اطلاعات خرید و فروش به سامانه املاک و اسکان
  • اعطای مشوق‌های مالیاتی به تولید در راستای تحقق شعار سال
  • اروپا از تخلفات فیس‌بوک و اینستاگرام تحقیق می‌کند
  • باید ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی اضافه شود
  • لایحه بودجه و برنامه در دستورکار مجلس/اسامی غایبان جلسه