Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، رئیس بنیاد شهید کشور گفت: بر اساس بند((ذ)) ماده 87 قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه که به همه قراردادها چه قرارداد کار معین و چه پیمانی و یا حتی شرکتی همه جامعه ایثارگری که در برنامه پنجم مشغول فعالیت شدند باید تبدیل وضعیت شوند.

این موضوع مورد انتقاد برخی از کارمندان در استان مازندران قرار گرفته است؛ متن گلایه یکی از کارمندان ادارات و نهادهای مازندران که در اختیار خبرنگار این رسانه قرار گرفته است به شرح ذیل است:

چطور می‌شود کارمند قراردادی با 25 سال سابقه در اداره‌ای تبدیل وضعیت نشود اما با اجرای این قانون نیروی شرکتی دارای سه سال سابقه استخدام شود؟

*تکلیف نیروهای قرارداد داخلی ادارات چه می‌شود؟

یکی دیگر از فرزندان ایثارگران که در قالب قرارداد کار معین در اداره‌ای در حال فعالیت می‌باشد با انتقاد از این قانون عنوان کرد: این قانون فقط شامل نیروهای شرکتی دولتی می‌شود و شامل نیروهای قراردادی که در یک اداره‌کل مشغول به فعالیت هستند نمی‌شود و این مسئله تبعیض است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چه طور می‌شود همکاری دارای 16 سال سابقه هنوز رسمی نشده و به صورت آزمایشی مشغول کار است و اما یک فرد با چهار سال سابقه پیمانی شده و با اجرای این قانون به صورت مستقیم رسمی می‌شود.

*گلایه از نمایندگان مجلس

یکی از گلایه‌های که مستقیم متوجه اوحدی است و ای کاش مسؤولان استانی فرصتی برای زمینه این دیدار فراهم می‌کردند این است که چرا قانون ایثارگری با سابقه 6 ماه جبهه مورد پیگیری است و ایثارگرانی که سابقه سه ماه فعالیت حضور در جبهه را داشتند در این طرح دیده نشده‌اند.

بخشی از این گلایه و مطالبه‌گری به سمت نمایندگان مجلس هم هدایت شده و آمده است، چرا نمایندگان مجلس نسبت به این بی‌عدالتی در حق کارکنان دولت با سه ماه سابقه ایثارگری اقدام خاصی انجام نمی‌دهند.

در ادامه این گلایه اعلام شد که نمایندگان مجلس و حتی دولت‌ها بحث تبدیل وضعیت را تنها موضوع انتخابات اعلام می‌کنند اما پس از آن به کلی فراموش می‌شود.

نکته قابل توجه که در ارتباط با این گلایه مطرح شد، دربرگیری این قانون برای افرادی که شخص خودشان یا حتی پدرانشان در منطقه عملیاتی حضور داشتند می‌شود و به نظر می‌رسد که به نوعی بی‌عدالتی در این زمینه وجود دارد.

انتهای پیام/86004/غ

منبع: فارس

کلیدواژه: نیروهای شرکتی تبدیل وضعیت مازندران یک بام و دوهوا نیروهای قراردادی ایثارگران مجلس شورای اسلامی دولت بنیاد شهید نمایندگان مجلس تبدیل وضعیت سال سابقه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۰۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میانگین دوره خدمت سربازی ۱۴ ماه است

رئیس اداره سرمایه‌های انسانی سرباز ستادکل نیروهای مسلح گفت: باتوجه به منطقه عملیاتی و وضعیت بومی یا غیربومی بودن سربازان و با لحاظ کسری خدمت‌های تاهل و فرزندآوری و ... میانگین مدت خدمت در حال حاضر حدود ۱۴ ماه است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مراسم پایان دوره 234 آموزشگاه رزم مقدماتی شهید ثابت‌خواه گیلانغرب متبرک به نام شهید روح‌الله نیازی با حضور سردار دریادار دوم پاسدار سلیمان جرجم؛ رئیس اداره سرمایه‌ انسانی سرباز ستادکل نیروهای مسلح با نظم و اقتدار برگزار شد.

این مراسم با استقبال رسمی و اجرای تشریفات و ادای احترام به مقام والای شهدای دفاع از حریم ولایت در ورودی میدان صبحگاه آغاز و سپس با ارائه گزارش تفصیلی پادگان توسط فرمانده مرکز آموزش، ادای سوگند توسط سربازان، اعطاء سردوشی نماینده فراگیران و اجرای حرکات میدانی انجام یافت.

سردار سلیمان جرجم در این مراسم با تبریک هفته عقیدتی سیاسی و تبریک به فراگیران و ورود سردوشی‌بگیران به صحنه خدمتگزاری به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گفت: امنیت لازمه هر سرزمین، هر ملت و هر موجودیتی است و مسلما مهمترین رکن امنیت، سرمایه انسانی کارآمد خواهد بود. دوران خدمت سربازی مقدمه‌ای است برای گام دوم انقلاب اسلامی که پیشران اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

چگونه دوران "سربازی" را به سوابق بیمه تبدیل کنیم؟

وی همچنین خبر داد: با عنایت و تصویب فرمانده معظم کل قوا مدت خدمت وظیفه عمومی در نیروهای مسلح، باتوجه به منطقه عملیاتی و وضعیت بومی یا غیربومی بودن سربازان با سه ماه کاهش از 17 تا 24 ماه به 14 تا 21 ماه کاهش تقلیل یافته است که با لحاظ کسری خدمت‌های تاهل و فرزندآوری، ایثارگری، بسیج و مهارت‌آموزی، میانگین مدت خدمت در حال حاضر حدود 14 ماه است.

رئیس اداره سرمایه‌های انسانی سرباز ستادکل نیروهای مسلح افزود: بنابراین میانگین خدمت 14 ماهه پیش‌بینی شده در ماده 102 برنامه هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران از آبان ماه سال 1402 عملیاتی شده است.

معافیت 35 ساله‌ها هنوز قانون و ابلاغ نشده است

سردار جرجم بیان کرد: همچنین با عنایت معظم‌له خدمت سربازی برای مشمولان غایب و غیرغایبی که بالای 40 سال سن داشته و دارای سه فرزند باشند بخشیده شده و این افراد از انجام خدمت سربازی معاف هستند.

وی ادامه داد: موضوع معافیت با 35 سال سن و دو فرزند هنوز قانون نشده است چرا که این موضوع در مجلس تصویب شده اما شورای نگهبان آن را تایید نکرده و مجدد به مجلس برگشت داده است؛ پس در وهله اول فعلا این موضوع "قانون" نیست و تا این شرایط برای معافیت تبدیل به قانون نشود و ابلاغ نشود، ستاد کل اعلام نظری نمی‌کند.

رئیس اداره سرمایه‌های انسانی سرباز ستادکل نیروهای مسلح در پایان گفت: برابر با قانون تمامی فرزندان ذکور باید دوره آموزش‌های نظامی را طی نمایند مگر اینکه معافیت های پزشکی داشته باشند؛ طی این دوره آموزشی الزامی است و ارتباطی با میزان تامین منابع انسانی نیروهای مسلح ندارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهدا در قائم شهر
  • هوای تهران در وضعیت کم سابقه
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد/ اعلام آمادگی نمایندگان خانه ملت برای حمایت از نخبگان
  • میانگین دوره خدمت سربازی ۱۴ ماه است
  • مجلس با اصلاح موادی از لایحه برنامه هفتم موافقت کرد
  • اصل ۷۵، اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • اصل ۷۵ اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • جلسه بودجه به حدنصاب نرسید و تعطیل شد+اسامی غایبان
  • دهم خرداد ماه، انتخابات نمایندگان احزاب در کمیسیون ماده ۱۰ برگزار می‌شود
  • حمله شدیدالحن سایت اصولگرا به ذوالنوری | به چه حقی "شورایعالی سران قوا" که دستور رهبری است را خلاف می‌دانی!