Web Analytics Made Easy - Statcounter

برخی از معترضین در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در یزد، وجود تبعیض در پرداخت حقوق و مزایا از جمله دلایل اعتراض خود دانستند و اظهار کردند، چرا حقوق یک نیروی شرکتی بعد از هشت سال سابقه کار سخت باید کف پرداختی قانون کار باشد.

معترضین با اشاره به گرانی‌های مختلف و متعدد، پرداخت غیرمستمر حقوق و مزایا را از دیگر دغدغه‌های خود دانستند و افزودند، مسئولان باید هرچه سریعتر نسبت به ساماندهی اوضاع نیروهای شرکتی بهداشت در استان یزد اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارکنان معترض حوزه بهداشت علوم پزشکی یزد اصلاح دستورالعمل استخدامی این نهاد را خواستار شدند و تبدیل وضعیت استخدامی نیروهای شرکتی با بیش از ۱۰ سال سابقه کار را از دیگر مطالبات خود دانستند.

برگزاری آزمون درون دانشگاهی برای تبدیل وضعیت استخدامی نیروهای شرکتی از دیگر مطالبات معترضین علوم پزشکی در استان یزد است.

دکترمحمدرضا وفایی‌نسب، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی یزد نیز با حضور در جمع معترضین در خصوص مطالبات آنها اظهار کرد: تصمیم‌گیری در مورد تغییر وضعیت و استخدام نیروهای شرکتی فراتر از اختیارات استان است و باید توسط نمایندگان در مجلس شورای اسلامی مصوب و ابلاغ شود.

وی با بیان این‌که پیش از این مسئولان دانشگاه علوم پزشکی یزد در جلسات متعدد تمام مطالبات نیروهای شرکتی بهداشت را به نمایندگان و مسئولان وزارت بهداشت اعلام کرده‌اند، افزود: تمام شرایط کاری نیروهای شرکتی در دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد طبق قانون اجرایی شده و اگر اعتراضی به این امر وجود دارد، باید توسط نمایندگان پیگیری و اصلاح قانون انجام شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی یزد، در مورد بحث تبعیض در حقوق و مزایان نیز گفت: تا پایان سال گذشته حقوق نیروهای شرکتی با حقوق بگیران رسمی حوزه بهداشت تفاوت چندانی نداشته است.

دکتر وفایی‌نسب در پاسخ به اعتراض برگزاری آزمون برای نیروهای شرکتی با سابقه کار بالا، تأکید کرد: طبق قانون هر کس که به خواهد به استخدام رسمی دستگاه دولتی در بیاید باید در آزمون استخدامی شرکت و قبول شود.

انتهای پیام/ر

 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: نمایندگان مجلس یزد دانشگاه علوم پزشکی مجلس شورای اسلامی استانداری یزد نیروهای شرکتی دانشگاه علوم پزشکی نیروهای شرکتی علوم پزشکی یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۵۱۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام عین اللهی عصر امروز در بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی، هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و ششمین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: یکی از توفیقات بزرگ ما در ساختار نظام سلامت و آموزش علوم پزشکی در جمهوری اسلامی ایران و تاکید بر تعامل برای دستیابی به یکپارچگی، ادغام نظام ارائه خدمات سلامت و نظام آموزش علوم پزشکی بود، نظام سلامت در جمهوری اسلامی ایران یکی از دستاورد های عظیم انقلاب اسلامی است که با ادغام با نظام آموزش و پژوهش در علوم پزشکی یک الگوی منحصر به فردی را در راستای پاسخگویی به نیاز های جامعه و مردم میهن عزیز اسلامی مان ارائه کرده است.

وی افزود: اهداف اصلی نظام آموزش علوم پزشکی ادغام یافته در نظام سلامت افزایش ظرفیت تربیت دانشجو، افزایش تعداد دانشکده ها، افزایش تعداد اعضای هیات علمی، افزایش تعداد تخت های آموزشی، افزایش تماس دانشجو با جامعه، افزایش حضور دانشجو در محیط ارائه خدمات و طرح مسائل سلامت در آموزش است.

عین اللهی افزود: راهبردهای اصلی نظام آموزش علوم پزشکی مبتنی بر نیازهای جامعه و مسائل جامعه و صلاحیت جامعه است.

وزیر بهداشت افزود:هماهنگی های وزارت بهداشت با بنیاد نخبگان در خصوص جذب نخبگان بدون فراخوان در دانشگاه علوم پزشکی کشور با هدف ایجاد انگیزش و ماندگاری نخبگان برای آموزش علوم پزشکی کشور حرکتی با خروجی مفید بود.

وی افزود: افزایش ۸۰۰درصدی حق الزحمه دستیاران تخصصی و فوق تخصصی در دولت مردمی یکی از کارهایی بود که وزارت بهداشت برای افزایش انگیزه و امید آفرینی انجام داد.

عین اللهی تدوین آیین نامه تسهیل و افزایش مدت زمان مرخصی زایمان و ایجاد تسهیلات جهت مادران باردار در دوران دستیاری را نیز برخی دیگر از اقدامات وزارت بهداشت در راستای افزایش امید و انگیزه به دستیاران عنوان کرد.

در پایان این مراسم گروه های برتر جشنواره شهید مطهری و اساتید برتر دانشگاه های علوم پزشکی تقدیر شد.

کد خبر 6094628

دیگر خبرها

  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • وجود بیش از ۱۰۰۰ خوابگاه متأهلی برای دانشجویان علوم پزشکی
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • هشدار وزارت بهداشت فلسطین درباره خطر فاسد شدن داروها در غزه